Visagie en haarstyling tijdens Museumnacht

Ons beautyteam verzorgt al sinds 5 jaar visagisten en haarstylisten bij evenementen in musea.
Heel bekend is de Museumnacht, een speciale avond openstelling van diverse musea in een stad. Tijdens dit evenement zijn er allerlei activiteiten te doen voor de bezoekers. Dit maakt het echt een avond uit, voor jong en oud!
De Museumnacht wordt georganiseerd in diverse steden, zoals Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.

Contact opnemen?

Make-up en kapsels passend bij het thema van het evenement

Dit jaar heeft Beautybureau weer met veel enthousiasme een team ingezet tijdens de Museumnacht in Den Haag.
Het Haags Historisch Museum had deze keer aan dit evenement het thema ‘De Tango’ gegeven. Het museum was geopend tot 1 uur ’s nachts en voor de bezoekers waren diverse activiteiten georganiseerd. Zoals een Tango workshop en het maken van bloem accessoires voor in het haar. Ook waren er lekkere hapjes en drankjes en er was een band met live muziek geheel in Tango sfeer.
Én uiteraard was er ons beautyteam met 2 visagisten en 2 haarstylisten!

Visagie en haarstyling op locatie

Bij deze museumnacht hebben onze visagisten ingespeeld op het thema door de bezoekers te voorzien van een mooie smokey eyes make-up met vrouwelijk rode lipstick. Dit zijn ervaren visagisten die snelle make-up touch ups kunnen verzorgen, want dit onderdeel is zo populair dat de dames in de rij staan.
De kapsels werden ook mooi vrouwelijk gehouden met krullen of laag opgestoken knot. Voor de heren werd het haar glad naar achteren gekamd.

De bezoekers hadden met deze passende make-up en kapsels nog meer beleving van het thema!

Visagie op locatie, door heel Nederland

Maak een evenement helemaal compleet met een beauty activiteit. Zoals visagie en haarstyling, of bijvoorbeeld een barbier, nagelstyliste of stoelmasseur.
Zeker bij een evenement in een museum met een thema, zorgt een passende make-up of kapsel voor extra beleving van het thema.

Benieuwd naar de mogelijkheden om het beautyteam passend te maken bij uw evenement?
Neem gerust contact op. Wij denken graag met u mee!

Enthousiast geworden?