Visagist in uw fashion store?

Heeft u een evenement in uw exclusieve damesmode of herenmode winkel?
Een visagist inzetten voor een make-up advies aan uw klanten is een extra service en geeft een boost aan het evenement.
Wij zetten regelmatig visagisten, maar ook haarstylisten en nagelstylisten in tijdens fashion events. Bijvoorbeeld bij de presentatie van een nieuw seizoen of tijdens de feestdagen.
Als er extra activiteiten in de winkel zijn, zoals een modeshow, hapjes en drankjes of live muziek, is een visagist een mooie toevoeging.

Contact opnemen?

Beautyteam bij exclusieve modemall

Een visagist, hairstylist of nagelstyliste in de winkel is een echte eyecatcher. De klant wordt extra in het zonnetje gezet met een make-up touch up of mooi gelakte nagels.
Ons beautyteam wordt regelmatig op deze manier als entertainment ingezet.

Wanneer een visagist in de winkel?

Beauty, zoals bijvoorbeeld visagie touch ups, is een perfecte aanvulling op mode en styling. Na het kiezen van een nieuwe outfit wordt de klant mooi opgemaakt, passend bij de kleding.
Dit kan bijvoorbeeld tijdens een kerst evenement, of als de nieuwe voorjaars- of najaarscollectie in de winkel komt te hangen.

Naast visagie is ook haarstyling erg populair. De hairstyliste verzorgt feestelijke kapsels of mooie krullen.

Meerdere onderdelen inzetten kan natuurlijk ook! De klant gaat dan compleet gestyled en tevreden naar huis.

visagist in winkel
visagist exclusieve modewinkel

Mode, lifestyle & beauty

Een modemall met meerdere onderdelen kan ook iets extra’s bieden voor de bezoekers. Vaak  zijn mode en lifestyle gevestigd onder één dak. De klant kan naast kleding bijvoorbeeld ook shoppen voor woonaccessoires, lifestyle artikelen en cosmetica. Tijdens drukke dagen in de winkel, zoals rond kerst of moederdag, is het extra leuk een visagist in te zetten voor make-up advies.

Nagelstyliste in de winkel

Een aanrader en erg populair is ook de nagelstyliste tijdens een evenement of drukke periode. De klant neemt plaats voor het verzorgen van de handen en nagels en krijgt professioneel gelakte nagels. Een verwenmoment voor iedere vrouw!

Het team van Beautybureau komt op locatie door heel Nederland. Onze professionals zijn ervaren en enthousiast en geven de klanten graag een goed advies en persoonlijke aandacht.

Interesse? Neem gerust contact op, wij denken graag mee!

Enthousiast geworden?