Visagist inhuren livestream of online event

Een visagist inhuren voor een online evenement of livestream ?
Professionele visagie zorgt ervoor dat de dagvoorzitter en sprekers er op hun best uitzien.
Zij komen rustig en zelfverzekerd over op beeld.

De visagist is de hele dag aanwezig om te zorgen dat alle sprekers worden voorzien van de juiste make-up, en klaar zijn om deel te nemen aan het evenement. Tussendoor kan de visagist eventueel een touch up verzorgen waar nodig.

Contact opnemen?

visagist online evenement

Visagie virtueel evenement of online congres

Bij een virtual evenement, online congres of livestream is visagie eigenlijk onmisbaar. Het is belangrijk dat de sprekers er goed uitzien en vol vertrouwen voor de camera’s staan, zowel bij de dames als bij de heren.
Het valt niet op dat zij make-up dragen maar er wordt voorkomen dat zij met een glimmend gezicht of weinig uitdrukking op beeld staan.

De visagist blijft achter de schermen aanwezig en kan tussendoor met poeder het gezicht bijwerken. De visagist weet waar op gelet moet worden en zal kritisch mee kunnen kijken of de spreker er steeds goed uit blijft zien.

Onze visagisten werken volgens de covid-19 maatregelen van het RIVM.
Er wordt gewerkt met mondkapje, handschoenen en penselen worden met alcohol ontsmet.

Het organiseren van een online event of congres, webinar of livestream wordt, mede door corona, steeds populairder. Ons vaste freelance team van visagisten is inmiddels ervaren en heeft de visagie verzorgd voor bedrijven als Post.nl, Verwiel, Nationale Nederlanden en de SGP.

Wilt u ook een goed verzorgd, professioneel online evenement met alle puntjes op de i?
Neem dan contact op, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.  

Make-up voor de dagvoorzitter en sprekers van het online evenement

De visagist verzorgt de make-up van de dagvoorzitter en de sprekers van het evenement of congres. Het ontspannende moment vooraf op de stoel bij de visagist en het resultaat van de professionele make-up zorgen ervoor dat de presentator vol zelfvertrouwen voor de camera staat.

Onze freelance visagisten zijn in te huren voor voor elk evenement op locatie en wij hebben altijd een passende visagist. Indien gewenst kan de visagist ook de hairstyling verzorgen.

De visagisten verstaan hun vak, zijn erg ervaren en gewend op locatie te werken.
Inmiddels zijn de visagisten ook gewend rekening te houden met de geldende corona maatregelen en daar hebben zij hun werk op aangepast.

Bij ziekte zorgen wij altijd voor een vervangende visagist. Dit is mogelijk door ons uitgebreide vaste visagisten team door heel Nederland.

visagist inhuren livestream