Makkelijk en snel een visagist inzetten voor een congres of beurs

Tijdens dit soort belangrijke dagen voor bedrijven is het fijn om er als directeur, dagvoorzitter of spreker er stralend uit te zien. Bij grote congressen wordt er gebruik gemaakt van schermen zodat iedereen in de zaal de spreker goed kan zien. Zonder visagie zal het gezicht er glimmend uitzien, hierdoor kan het lijken of de spreker zweet.

Mannen ook in de make-up tijdens congres of evenement?

Ja, ook de mannen voorzien wij graag van een make-up. Doordat het licht van boven komt zal er meer schaduw te zien zijn in het gezicht. Hierdoor komt er meer schaduw onder de ogen. Dit licht de visagist op en ook het gezicht krijgt een niet opvallende poeder om de glans uit het gezicht te halen. Geen zorgen, de make-up is niet heel opvallend. Ook zal de visagist de make-up na afloop verwijderen. Mocht zij niet ingehuurd worden om tijdens het event of congres te blijven zal zij doekjes achter laten om de make-up makkelijk en snel te kunnen verwijderen.

Professionele uitstraling naar klanten en gasten

Wij maken regelmatig mee dat er tijdens congressen, conferenties en beurzen gastsprekers zijn. Zij zijn dan blij verrast (als ze het niet weten van te voren) dat er een visagist is. Dit komt professioneel over en hebben nog even een klein rust moment voordat ze naar de zaal mogen voor de voorbereiding.

Contact opnemen?

Beauty Bureau Agency 
De Genestetstraat 81
2321 XR Leiden

T: 085-070 25 80
M: info@beautybureau.nl

Zelfverzekerd door o.a. visagie

Ook geeft visagie een zelfverzekerd gevoel. Wil wilt er nu niet ”op z’n best” uitzien tijdens en presentatie?
Uiteraard houden wij rekening met de wensen van de klant. Is ze niet veel make-up gewent zullen wij hier rekening mee houden, alles gaat in overleg.

Duur van de visagie:
Voor mannen rekenen wij ongeveer 10 minuten per persoon en voor dames 20 minuten. Gaat het ook om haarstyling dan hebben wij wat meer tijd nodig.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

Esri conferentie 2017

Onderstaande foto’s zijn gemaakt tijdens Esri conferentie 2017. Hier mochten wij 2 dagen de visagie verzorgen voor alle sprekers.
Locatie: WTC Rotterdam.

Enthousiast geworden?