Visagist in de winkel

Tijdens speciale dagen is een visagist in de winkel een echte eyecatcher!
Beautybureau zet regelmatig visagisten in bij een winkelpromotie of evenement. Zo krijgt deze dag extra aandacht en worden de bezoekers  nog meer verwend met een mooie make-up touch up.
Een visagist in de winkel kan ingezet worden om nieuwe producten te introduceren en te promoten.
Maar ook tijdens speciale gelegenheden zoals een fashion event, shopping night of modeshow.

Ook een visagist in uw winkel? Wij geven tips!

Contact opnemen?

Extra aandacht tijdens een evenement

Een speciale gelegenheid of evenement is hét moment om een visagist in te zetten. Met een visagist in de winkel trekt u altijd de aandacht. De klant neemt plaats op de stoel bij de visagiste voor een ontspannend moment tijdens het winkelen. Een make-up advies en make-up touch up geeft de klant een boost en een verwen gevoel. Zij wordt extra in het zonnetje gezet!

Wanneer een visagist in de winkel?

Er zijn eigenlijk meer dan genoeg gelegenheden om een visagist in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een kick off fashion event bij een nieuw seizoen of nieuwe collectie. Of een modeshow in de winkel. De visagiste maakt niet alleen de modellen op, maar daarna ook het winkelend publiek.

Ook een hairstyliste mogelijk

Naast visagie is ook haarstyling erg populair. De hairstyliste verzorgt feestelijke kapsels of mooie krullen. Staat er zowel een visagist als een haarstylist in de winkel, dan gaan de dames helemaal gestyled en blij naar huis.

visagist in winkel
visagist in winkel

Make-up promotie

De visagist in de winkel kan ook worden ingezet om de eigen make-up producten extra te promoten. Bijvoorbeeld bij de lancering van een nieuwe make-up lijn. Beauty Bureau heeft dit onder andere verzorgd bij de promotie van het nieuwe, jonge make-up merk b.a.e. van HEMA.
De visagist kan de klant enthousiast maken door de make-up producten te laten zien en direct aan te brengen bij de klant.
Dit kan niet alleen meer verkoop opleveren op deze dag, maar ook op de lange termijn. Goed advies en persoonlijk contact maken zulke promotiedagen altijd zeer succesvol en extra druk!

Ook een visagist of hairstylist in de winkel?

Het team van Beautybureau komt op locatie door heel Nederland. De visagisten zijn ervaren en enthousiast en geven de klanten graag een feestelijk kapsel, een goed make-up advies en persoonlijke aandacht.

Wilt u ook uw winkel, evenement, opening of promotie extra aandacht geven?
Neem gerust contact op, wij denken graag mee!

Enthousiast geworden?