Visagist boeken in Rotterdam

Een visagist inhuren voor bijvoorbeeld een fotoshoot, livestream, film of tv opname of evenement?
Beauty Bureau biedt ervaren en professionele visagisten in heel Nederland.

Professionele visagie maakt het verschil bij zakelijke gelegenheden zoals een presentatie.
Dit kan live zijn of op camera. Ons team is veel werkzaam in Amsterdam en omstreken maar zeker ook actief in de regio Rotterdam.

Contact opnemen?

visagist fotoshoot

Freelance visagist voor een dag of dagdeel

Bij een zakelijk evenement, congres, livestream of fotoshoot is een visagist eigenlijk onmisbaar. Het is belangrijk dat de sprekers er goed uitzien en vol vertrouwen voor de camera’s staan, niet alleen de dames maar ook de heren.
De make-up is natuurlijk en valt niet op, maar er wordt voorkomen dat zij met een glimmend gezicht of weinig uitdrukking op beeld staan.

De visagist blijft achter de schermen aanwezig en kan tussendoor waar nodig een touch up geven. De visagist is ervaren en weet goed waar op gelet moet worden om te zorgen dat de spreker er steeds goed uit blijft zien.

Een visagist is freelance in te huren voor een dagdeel of een hele dag.
Ons vaste freelance team van visagisten is regelmatig werkzaam in Rotterdam en wij selecteren een passende visagist uit de regio.

Zo hebben wij in Rotterdam bijvoorbeeld de visagie verzorgd voor bedrijven als Coolblue, Nationale Nederlanden en de Erasmus Universiteit.

Beautyteam in Rotterdam op locatie

Voor een fotoshoot, opname of presentatie kunt u een visagiste inhuren die de visagie verzorgt voor één of meerdere sprekers of medewerkers.
Voor een groter evenement is het ook mogelijk meerdere visagisten in te zetten, denk aan een beautyteam bij een bedrijfsfeest, personeelsdag of teambuilding.

Onze freelance visagisten zijn in te huren voor elk evenement op locatie in de omgeving Rotterdam. Indien gewenst kan de visagist ook de hairstyling verzorgen. Zo kunt u uw gasten of medewerkers echt een beleving bieden.

De visagisten verstaan hun vak, zijn erg ervaren en gewend op locatie te werken.
Zij zijn enthousiast en zorgen dat iedereen er goed en verzorgd uitziet.

Bij ziekte zorgen wij altijd voor een vervangende visagist. Dit is mogelijk door ons uitgebreide vaste freelance team van visagisten en hairstylisten door heel Nederland.

visagist inhuren Rotterdam