Visagist inhuren voor een fotoshoot

Beauty Bureau zet regelmatig visagisten in voor fotoshoots. Professionele visagie zorgt voor mooiere foto’s en scheelt de fotograaf werk en tijd in de nabewerking. De visagist weet waar op te letten zodat het juiste effect wordt bereikt op de foto. Dit kan heel natuurlijk blijven zodat het niet opvalt, of juist uitgesproken waardoor het model een echte metamorfose krijgt.
De visagist stelt het model op de gemak door het ontspannen moment in de visagie voorafgaand aan de fotoshoot. En door de make-up zal het model met meer zelfvertrouwen voor de camera staan.

Contact opnemen?

Visagie voor een professionele fotoshoot

Bedrijven organiseren een fotoshoot voor verschillende doeleinden. Het kan een fotoshoot zijn voor zakelijke portretten of ter promotie van producten of het bedrijf zelf. Ook kan het een fotoshoot zijn voor een evenement of bepaalde actie. 
Of er nu professionele modellen op de foto gaan of juist niet, visagie is altijd een toegevoegde waarde. De huid wordt mooi egaal gemaakt, de ogen worden sprekend opgemaakt en oneffenheden en glans worden netjes weggewerkt. 

Wij lichten hierbij graag als voorbeeld een leuke fotoshoot uit.. 

Visagist bij fotoshoot Intratuin

Er is een visagist ingezet van Beauty Bureau bij een leuke fotoshoot actie van Intratuin. Fotograaf Jim Bakkum zette de prijswinnaars van deze win actie en verschillende interieur- en beauty bloggers op de foto tussen de zomerbloeiers. Dit zorgde voor een kleurige en zomerse fotoshoot tussen de bloemen. De modellen mochten eerst plaatsnemen bij de visagiste op de stoel. Dit maakte deze dag extra speciaal voor de modellen en zorgde voor het beste resultaat!

visagist fotoshoot
visagist fotoshoot

Ook een visagist inzetten op locatie?

Het team van Beauty Bureau komt voor fotoshoots op locatie door heel Nederland. De visagisten zijn ervaren professionals en verstaan hun vak. 
In overleg wordt bepaald wat het doel is van de foto’s en hoe de visagie eruit komt te zien. Dit kan bijvoorbeeld ook een snelle touch up van een kwartier zijn. Onze visagisten zijn ook hairstylisten dus er kan indien gewenst een combinatie worden gemaakt met haarstyling. 

Naast fotoshoots is het beautyteam ook te boeken voor evenementen, bedrijfsfeesten, webinars en  commercials.
Wij hebben een vast team freelance visagisten en selecteren altijd de juiste visagist voor de opdracht. 

Enthousiast geworden?