Visagist inzetten rond de feestdagen?

Onze visagisten en hairstylisten komen op locatie om tijdens uw eindejaars bedrijfsfeest of evenement de gasten extra in het zonnetje te zetten. De bezoekers kunnen plaatsnemen voor een verwenmoment op de stoel bij één van de beauty professionals.

Ook is een visagiste in te zetten bij extra drukte in de winkel tijdens de decembermaand. Een goed moment voor een leuke promotie!

Contact opnemen?

Beauty team in de decembermaand

Visagie & haarstyling

Een visagist of hairstylist is erg populair op locatie. Men neemt plaats bij de visagist voor een feestelijke make-up of een snelle make-up touch-up. De haarstyliste maakt mooie krullen of feestelijk opgestoken kapsels. 
Visagie en haarstyling is geschikt op een bedrijfsfeest of evenement maar ook bij een beauty promotie of fashion event in de winkel

Barbier

De heren zullen zich verwend voelen met de klassieke knip- en scheerbeurten van de barbier.
De hippe barbiers komen geheel ingericht op locatie in de sfeer van de jaren 20/30.

Nagelstyliste

Bij de nagelstyliste worden de nagels professioneel gelakt met nagellak. Met ruime keuze uit trendy kleuren nagellak en eventueel uit te breiden met snelle nail-art, zoals strass steentjes.

Stoelmassage

Een ontspannende en verkwikkende beleving voor zowel dames als heren. De stoelmasseur geeft een massage van 10 minuten, waarna je weer vol energie bent. 

visagist feestdagen

Visagist inhuren rond kerst en feestdagen

Ook een visagist inzetten in uw winkel of tijdens een bedrijfsfeest? Denk aan het verzorgen van een feestelijke make-up of snelle make-up touch ups. Bij een promotie kan de visagist een goed make-up advies geven om bijvoorbeeld de beauty afdeling extra te promoten.

Een feestelijke dag of avond is tijdens de feestdagen hét moment om medewerkers of klanten te bedanken voor het afgelopen jaar. 

Meer weten over onze visagisten of andere beauty onderdelen op locatie? Wij hebben een ervaren team werkzaam in heel Nederland. 

Neem gerust contact op over de verschillende mogelijkheden.