Visagie, haar en nagels voor de kerst

Wil je tijdens de drukke kerstperiode aan het einde van het jaar je medewerkers of klanten bedanken of extra in het zonnetje zetten?

Verwen ze met een visagiste, hairstyliste of nagelstyliste op locatie. Wij komen naar het evenement, de winkel of het bedrijf en verzorgen feestelijke make-up, kapsels en mooi gelakte nagels.

Hoe leuk en passend bij de dagen rondom kerst en oud & nieuw!

 

Contact opnemen?

Beauty Bureau Agency 
De Genestetstraat 81
2321 XR Leiden

T: 085-070 25 80
M: info@beautybureau.nl

Huur een visagiste in met de feestdagen

De visagiste op locatie, bijvoorbeeld bij een bedrijf, evenement of in een winkel, wordt regelmatig ingezet aan het einde van het jaar tijdens de kerstperiode.
Tijdens een bedrijfsfeest of kerstborrel is een beauty activiteit, zoals feestelijke make-up touch ups, een leuke manier om uw medewerkers te bedanken.

De medewerkers of klanten kunnen één voor één plaatsnemen bij de visagiste. Een make-up touch up duurt ongeveer 15 minuten per persoon. De visagiste geeft leuke make-up tips en persoonlijk advies.

Ook in een winkel is een visagiste een leuke binnenkomer tijdens de feestdagen. Het is vaak extra druk in de winkel en de klanten krijgen extra aandacht tijdens het winkelen. Zo wordt de kerstsfeer nóg gezelliger gemaakt!

Een visagiste inzetten tijdens de kerstperiode zorgt voor extra sfeer bij een evenement of bedrijfsfeest. De visagiste neemt alle materialen mee. Wij hebben freelance visagisten werkzaam in heel Nederland. 

nagelstyliste op locatie
haarstyliste kerst

Haarstyliste tijdens eindejaarsactiviteit

Ook de haarstylisten komen op locatie door heel Nederland. Zij zijn ervaren en enthousiast en verzorgen feestelijke kapsels, zoals krullen, vlechten, of opsteekkapsels.

Dit is natuurlijk heel passend bij de feestdagen. Extra leuk voor een feest, kerstborrel of kerstdiner, of tijdens speciale dagen in de winkel.

Wil je graag iets leuks voor het personeel organiseren om hen te bedanken aan het einde van het jaar? Onze professionals maken er echt een feestje van!

Het is mogelijk één haarstyliste te boeken, maar ook meerdere. Afhankelijk van de tijd en uw wensen. Ook kan er een combi worden gemaakt met bijvoorbeeld een visagiste en/of nagelstyliste. Zo wordt het een echte beautyhoek! 

Wil je helemaal uitgebreid uitpakken? Wij verzorgen ook stoelmasseurs en barbiers op locatie!

Neem gerust contact op, wij denken graag mee!

Enthousiast geworden?