Onze visagie vakopleidingen

Al meer dan 10 jaar zijn wij als Agency een spil tussen freelance visagisten en opdrachtgevers. Wij plaatsen de juiste visagist bij de opdracht. Zo werken wij mee aan fotoshoots, film en commercials, promoties en evenementen. Nu hebben we besloten dat het tijd is onze ervaring en kennis te delen met jou!

Contact opnemen?

De Academy biedt dé visagie vakopleiding voor aankomende visagisten. Is visagie jouw passie en wil je niets liever dan hier je beroep van maken? Dan leiden wij je graag op als allround make-up artist. Met ervaren docenten vanuit de praktijk leer je niet alleen de juiste basistechnieken, maar ook de trends van nu en hoe je als visagist aan de slag kunt.

Praktijkgericht

Onze docenten delen hun kennis vanuit hun ruime ervaring in het vakgebied. Zo leer je wat er allemaal bij komt kijken als je als freelance visagist gaat werken, hoe kom je bijvoorbeeld aan leuke opdrachten? En wat moet je allemaal regelen voor je aan het werk kunt? Ook word er tijdens de opleiding gewerkt aan een mooi portfolio waarmee je jezelf kunt presenteren op de arbeidsmarkt.

Aandacht en begeleiding

Bij de Academy zijn er maximaal 10 leerlingen per klas. Zo is er voldoende tijd en aandacht voor persoonlijke begeleiding. Je leert naast alle technieken van het visagievak ook creatief te werken, en er wordt getraind op snelheid. Ook is er de mogelijkheid tot stage, waarbij je meeloopt met een ervaren visagist.

Open dagen

Wij laten je heel graag onze Academy zien en vertellen je alles over onze opleidingen tijdens één van de open dagen. Deze worden gehouden op: donderdag 15 november 2018 van 19.00 tot 21.30 uur en op zondag 25 november van 13.00 tot 15.30 uur.

Aan onze website wordt hard gewerkt. Heel binnenkort vinden jullie alle informatie.