Korte visagie cursus of training

Wil je graag kennismaken met de visagie zonder direct een volledige opleiding te volgen? Of is visagie al onderdeel van je werk, bijvoorbeeld als kapper of schoonheidsspecialist, en ben je op zoek naar meer kennis en verdieping?
Daarvoor bieden wij verschillende kortere visagie cursussen. Zo kun je kiezen voor een bruidsmake-up cursus van één dag, een weekendcursus of de vierdaagse visagie cursus!

Contact opnemen?

Cursus Bruidsmake-up

Word een professional in het verzorgen van bruidsmake-up na het volgen van deze cursus, helemaal gericht op alles wat er komt kijken bij het vakkundig aanbrengen van make-up voor een bruid.
Je leert technieken voor een langhoudende en waterproof make-up, en ook hoe je ervoor zorgt dat de make-up goed overkomt op de foto’s. Ook word er aandacht besteed aan het contact met de bruid. Je leert over de voorbereiding vooraf tijdens de proefsessie en hoe je te werk gaat op de huwelijksdag zelf.

Weekendcursus visagie

De weekendcursus is geschikt als je graag op een vrijblijvende manier wilt kennismaken met de visagie. Je leert in twee lesdagen voldoende om bijvoorbeeld jezelf beter te kunnen opmaken, of om te kunnen bepalen of het iets voor jou is om mee verder te gaan. De weekendcursus is ook bedoeld voor professionals die op zoek zijn naar verbreding of meer verdieping in hun werk. In de lessen wordt aandacht besteed aan een dagmake-up en een avondmake-up, bruidsmake-up en smokey eyes make-up. Na de weekendcursus kun je je klanten met genoeg kennis en zelfvertrouwen voorzien van een goed make-up advies.

4-daagse visagie cursus

In deze cursus van 4 maandagen leer je verschillende technieken toe te passen voor een basis make-up of specifieke make-up, zoals fotografie make-up, bruidsmake-up en smokey eyes.
Je leert een goede basis bepalen, leert alles over kleuren en je gaat aan de slag met shapen en highlighten.
Deze cursus is ideaal om kennis te maken maar ook om je werk uit te breiden. Heb je of werk je in een salon? Na deze cursus kun je beter adviseren en zul je met meer zelfvertrouwen de klanten voorzien van een passende make-up.

Visagietraining op maat

Interesse in ons aanbod van visagie cursussen? Het is ook mogelijk als bedrijf of team collega’s een training op maat te volgen.
Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Meer weten?