Omdat het beautygebied zo groot is, is het niet altijd bekend wat wij zoal aanbieden.

Bent u op zoek naar een visagist op locatie?

Hierbij kunnen wij zeker helpen. Onze visagist en haarstylist in uw regio komt graag op locatie met al haar materialen. Uiteraard kijken wij naar de soort opdracht en welke visagist het beste bij de opdracht zal passen.
De opdrachten zijn heel divers en als visagist kan je bijna niet in alle soorten make-up even goed zijn. Daarom hebben wij visagisten inzetbaar die een specialisatie hebben. De ene visagist is goed in extreme make-up en de ander juist in het geven van make-up workshops op locatie.

Graag geven wij een overzicht van de mogelijkheden. Staat er niet bij wat u zelf in gedachten heeft? Neem dan gerust contact op.

Een visagist en haarstylist bij u op locatie:

Een mooie luxe! U hoeft bij ons nooit op locatie te komen want onze visagist/haarstylist komt naar u toe. Denk bijvoorbeeld aan visagie tijdens een fotoshoot. Het wordt steeds belangrijker om een goede profielfoto te hebben. Onze visagist met fotograaf komen graag naar u toe om dit te kunnen verzorgen.
In een eigen omgeving werkt altijd prettig en uw werknemers staan automatisch meer ontspannen op de foto. Ontspannen op de foto betekent ook een mooier resultaat!

Contact opnemen?

Visagist en haarstylist tijdens webinar en video:

Ook hiervoor komt onze visagist/haarstylist naar de gewenste locatie.
Steeds meer bedrijven maken gebruik van videoopname om beter zichtbaar te worden. Wij zie dat dit vaak zonder visagist gebeurd. Met als gevolg dat de kringen onder de ogen zichtbaar zijn, rode vlekken (0.a. door zenuwen) en een stropdas wat net een beetje scheef zit. Ook hier let onze visagist op, het gaat tenslotte om het toaal plaatje.

Make-up training op locatie:

Hier kunnen we ons wel de specialist in noemen. Door heel Nederland zijn er visagisten aangesloten die graag de make-up workshops op locatie verzorgen. Of het nu bij u thuis of op kantoor is, dat maakt voor ons team niet uit. Kleine groepen is mogelijk maar mocht u met een grote groep een make-up training willen volgen dan kan dat uiteraard ook.

Visagist voor extreme make-up of film:

Uiteraard is dit weer een hele andere techniek dan de basis make-up voor bijvoorbeeld fotoshoots.
Maar ook dit kunnen we verzorgen. Al een aantal jaar verzorgen we voor de Gaypride in Amsterdam met een team van visagisten de make-up voor verschillende boten. Zoals Akzo Nobel, PostNL, Holland Casino.

Wij bieden veel verschillende mogelijkheden en voor vragen of een vrijblijvende offerte voor een visagist op locatie kunt u altijd contact opnemen.

Enthousiast geworden?