Beauty Bureau kijkt terug om een mooi jaar! Veel ontwikkelingen, groei en mooie kansen.

Het is altijd goed en leuk om einde van het jaar stil te staan bij de werkzaamheden van dat jaar. Ik zeg al snel, het kan beter, we ”moeten” nog dit en ik ”wil” nog zoveel. En dat klopt ook. Soms vergeet je daardoor wat voor mooie opdrachten ik als visagist, kleurconsulent en met Beauty Bureau heb mogen verzorgen.

Ik heb de leukste en voor mij de belangrijkste activiteiten op een rijtje gezet van 2015:

Ontwikkelingen kleuranalyse op locatie

Beauty Bureau biedt al een aantal jaar kleuranalyse aan. Hier lag wat minder de aandacht op tot eind 2014. We hebben hard ons best gedaan om een team van kleurconsulente samen te stellen door heel Nederland. Zij werken op dezelfde manier en hetzelfde systeem. Zo kunnen we ze aanbieden door heel Nederland. De kleuranalyse workshops worden zowel voor bedrijven als pariculieren verzorgd.
Ook hoor ik zelf sinds 2014 bij het team en geef ik wekelijks kleuranalyse workshops. Een ontzettend leuke aanvulling op mijn andere werkzaamheden als visagiste en haarstylist.

Contact opnemen?

Make-up en haarstyling voor Gaypride 2015

Voor het tweede jaar mocht het team van Beauty Bureau helpen tijdens de gaypride in Amsterdam. Met een team van 9 visagisten hebben de make-up en haarstyling verzorgd voor 3 boten. Uitdagende make-up en kapsel in korte tijd, ontzettend leuk! Ook dit jaar was het weer fantastisch en konden we alles fijn buiten verzorgen. Beauty Bureau bespreekt met de klant alle wensen en zorgt voor een rooster en dat de visagisten en haarstylisten goed voorbereid zijn. Zo werkt het snel en makkelijk!

Make-up, haarstyling, nailart, stoelmassage tijdens evenement. De Beautyhoek:

Ook in 2015 hebben we verschillende beautyhoeken mogen verzorgen. Beauty Bureau komt dan met een klein of groot team tijdens bijvoorbeeld bedrijfsfeesten. Gasten kunnen dan plaatsnemen en krijgen persoonlijke tips. Haar, make-up en bijvoorbeeld nagels worden gedaan.
We hebben dit voor verschillende bedrijven gedaan. Onbekendere maar ook bekende bedrijven zoals Nivea, Hoogvliet, Hema en NS. Wij zijn hiervoor direct te boeken maar kan ook via een evenementenbureau.

Make-up voor filmprojecten en documentaires

Dit zijn hele leuke en mooie opdrachten om te krijgen. Tijdens deze dagen werk je samen met een groot team wat altijd erg gezellig is. Make-up en haarstyling is in veel gevallen uitdagend.
Het leukste project van dit jaar is toch wel Ellis en Bernie. Een bijzonder liefdesverhaal uit de jaren 40. Make-up en haarstyling mocht ook in die style, als visagiste natuurlijk erg leuk om te doen!

Presentatie trends, make-up, kleuranalyse

Een mooie, persoonlijke ontwikkeling. Naast het geven van workshops geef ik ook presentaties. Dit kan zijn voor kleinere groepen maar ook voor een grote groep in een grote zaal. Denk bijvoorbeeld aan een team dat de hele dage traningen heeft. Ik word dan ingeschakeld om af te sluiten met een leuke presenatie over trends, make-up en kleur. Welke kleding past het beste bij elk figuur, welke kleding zien we in de winkel. Wat past bij je persoonlijkheid en welke make-up is daarbij te dragen? Dit alles komt tijdens de presenatie voorbij.
De presentatie wordt aan het bedrijf en wensen aangepast.

Make-up promoties. Een visagist in de winkel:

Al jaren verzorgd Beauty Bureau make-up promoties in winkels. Dit kan landelijk en meerdere filialen tegelijk indien gewenst. Wij verzorgen dit al jaren voor de HEMA beauty met veel plezier en enthousiasme. De HEMA geeft aan welke dagen en tijden ze graag de promotie zouden willen in de gewenste filialen. Wij zorgen dan voor de planning en briefing naar de visagisten.
We doen dit ook regelmatig voor kleinere bedrijven of salons voor klantenbinding. Onze visagisten zijn goed getraind en zijn gewent om goed te verkopen.

En meer…..

Uiteraard zijn er nog veel meer mooie ontwikkelen. Zo werken we al jaren samen met top fotografen en goede vaste klanten. Komen met veel plezier regelmatig bij PwC. Verzorgen we graag bruiden tijdens hun bijzondere dag en zijn we de expert van het geven van visagie workshops.

Dankbaar voor al het moois van het afgelopen jaar!

Enthousiast geworden?