Een kleuranalyse, waarom zou je dit willen doen?

De reacties die worden gegeven tijdens en na een kleuranalyse zijn bijvoorbeeld:
•Zwart staat me veel minder goed dan bruin, dat had ik niet verwacht.
•Doordat ik het echt direct zo in de spiegel zie is het zo duidelijk!
•Had ik dit maar veel eerder gedaan
•Gelukkig hoef ik niet een hele nieuwe garderobe aan te schaffen maar leer ik hoe ik alles kan combineren
•In setjes winkelen, dat is een goed idee!

Wij nemen de kleuranalyse workshops op locatie uiteraard serieus maar weten ook dat kleur heel persoonlijk is en dat de dames zich soms in bepaalde kleuren heel veilig voelen. Het is niet ons idee om dames onzeker hierover te maken en te vertellen dat ze totaal verkeerd gekleed gaan. Nee, het is onze taak om stap voor stap te laten zien wat kleur kan doen. Dit is in veel gevallen een eye-opener en dat is wat wij zo leuk vinden!

Contact opnemen?

De workshop geven wij aan particulieren en bedrijven. Bij de bedrijven hebben de werknemers niet altijd een keuzen en krijgen wij bij binnenkomst wel eens te horen; kleurkeuze bepalen we toch zelf wel? Dat klopt! Maar wij merken juist dat deze dames steeds enthousiaster worden tijdens de workshop.

Wij kijken namelijk stap voor stap welke tinten mooi staan en welke wat minder mooi. We beginnen met warm kleurtype (lent en herfst) en koel kleurtype (zomer en winter). Dit breiden we steeds verder uit en maken het uiteraard persoonlijk. Wat draagt u veel? Draagt u bijvoorbeeld veel rood dat zit er zeker een rood bij die mooi staat. Elk seizoen heeft roodtinten. Alleen de ene rood is met een koele ondertoon en de ander met een warme ondertoon.

Daarnaast werken wij met het 12 kleurensysteem van Histyle. Tijdens de workshop wordt dit uitgelegd maar dat is een systeem met ook tussentypes. Een combinatie van de lente en herfst bijvoorbeeld of iemand waarbij vooral de heldere kleuren heel mooi staan.
Iedereen krijgt een persoonlijk kaartje mee naar huis zodat het ook met winkelen makkelijker wordt. Wat zijn de goede tinten en wat past niet bij het kaartje?

Kortom: onze workshops zijn duidelijk, praktisch, gezellig en persoonlijk. Wij geven de kleuranalyse op locatie door heel Nederland.
Als er vragen zijn kunt u gerust contact opnenem.

Enthousiast geworden?