Welke visagie opleiding past bij jou?

Je wilt een opleiding tot visagist volgen, maar hoe kies je nu de school en opleiding die bij je past?
Bij de Beautybureau Academy richten wij ons op persoonlijke aandacht en het doorgeven van onze kennis vanuit de praktijk. Wij zijn trots op onze vakopleidingen en docenten, en vertellen je graag meer!

Contact opnemen?

Waarom bij ons?

De Academy is opgericht vanuit de Beautybureau Agency. Al meer dan 10 jaar is de Agency een betrouwbare partner als het gaat om de inzet van visagisten en haarstylisten. De agency zet door heel Nederland visagisten in tijdens fotoshoots, evenementen, bedrijfsfeesten, trainingen en workshops.
Al deze ervaring nemen wij mee in de vakopleidingen bij de Academy.

Praktijkgericht

De docenten bij de Academy zijn al jaren werkzaam in de visagiebranche en delen hun kennis en ervaring heel graag met jou! Je leert natuurlijk alle technieken van de visagie, maar daarnaast is er ook veel aandacht voor het werken als visagist. Bijvoorbeeld wat je kunt verwachten bij een opdracht en hoe je werk kunt vinden als freelance visagist.

Persoonlijke aandacht

De groepen zijn klein, maximaal 10 studenten per klas. Zo word je goed begeleid, en wordt het gezien als je op bepaalde vlakken wat extra oefening kunt gebruiken. Je wordt tijdens de opleiding geholpen met het opbouwen van een portfolio en er is mogelijkheid tot een dag stage lopen met een ervaren visagist.

Professioneel

De opleidingen zijn vooral gericht op de praktijk. Je leert de nieuwste technieken en maakt kennis met de laatste ontwikkelingen en producten op visagiegebied. Ook het theoriemateriaal is up-to-date en van deze tijd. Zowel de theorie- als de praktijklessen worden ieder jaar geëvalueerd en indien nodig aangepast.

Compleet verzorgd

Omdat het een gezellig moment is met elkaar en wij het belangrijk vinden dat studenten ook elkaar leren kennen zijn de opleidingen verzorgd inclusief lunch. We bieden graag net dat stukje extra luxe en aandacht.

Open dagen

Ben je enthousiast geworden en wil je graag de Academy zien, een indruk krijgen van onze lespakketten, en kennismaken met de docenten?
Dat kan tijdens één van de open dagen. Deze zijn op: donderdag 15 november 2018 van 19.00 tot 21.30 uur en zondag 25 november van 13.00 tot 15.30 uur.

Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op de website.

Meer weten?