Visagieworkshop voor uw personeel, leuk en leerzaam!

Beautybureau verzorgt met regelmaat visagieworkshops voor bedrijven. De medewerkers hebben een leuke middag met elkaar en leren hoe ze zich verzorgd kunnen presenteren op het werk. Heel belangrijk voor medewerkers in een representatieve functie, zoals bij de receptie, klantenservice of bedrijfsrestaurant. Zij zijn het visitekaartje van het bedrijf!

Contact opnemen?

Ons visagistenteam wordt vaak ingezet in de hotelbranche. Zo hebben wij workshops verzorgd bij het Marriott hotel en het Renaissance hotel. Omdat bij deze hotels verschillende nationaliteiten werkzaam zijn, werden de workshops geheel in het Engels gegeven.

Een mooi cadeau voor het personeel om onder werktijd de workshop van 2 uur te mogen volgen. Zij hadden een hele leuke middag met collega’s en gingen met veel praktische tips naar huis.

Hoe maak je een snelle 10 minuten make-up als je een vroege ochtenddienst hebt? Welke make-up producten zijn onmisbaar en ook geschikt voor een klein budget? En welke make-up is handig voor een snelle touch-up? Het komt allemaal aan bod!

Interesse in onze visagieworkshops voor bedrijven? Neem gerust contact met ons op.

Enthousiast geworden?