Zakelijke make-up workshop

Wil je graag leren hoe je jezelf dagelijks kunt opmaken om naar je werk te gaan? Of voor een gelegenheid zoals een zakelijke presentatie of sollicitatiegesprek? De juiste make-up geeft je extra zelfvertrouwen en zorgt dat je er representatief uitziet.
Tijdens de workshop zakelijke make-up krijg je advies over kleuren en producten en leer je deze makkelijk en snel bij jezelf aan te brengen.

Contact opnemen?

Make-up workshop bedrijven

Een make-up workshop is erg geschikt om te organiseren voor medewerkers. Zeker voor representatieve en dienstverlenende functies is het een aanrader. De medewerkers leren hoe zij snel en makkelijk een verzorgde dagelijkse make-up aanbrengen, en welke kleuren zij kunnen gebruiken of juist beter kunnen vermijden.
Wij verzorgen regelmatig visagieworkshops voor medewerkers van hotels en voor winkelpersoneel.

Secretaressedag

Secretaressedag is ook een leuke gelegenheid om een make-up workshop cadeau te doen. De secretaresses worden in het zonnetje gezet met een gezellige ochtend of middag, en hebben ook daarna nog plezier van de make-up tips die zij dagelijks kunnen toepassen.

zakelijke make-up workshop

Make-up workshop particulieren

Voor vriendinnen, familie of bijvoorbeeld vrijgezellenfeestje is het organiseren van een visagieworkshop een gezellig én leerzaam idee!
Tijdens de 2,5 uur durende make-up workshop leer je stap voor stap onder begeleiding van een professionele visagiste een complete make-up bij jezelf aan te brengen. Je krijgt advies welke producten en kleuren goed passen en de visagiste geeft handige tips hoe je de make-up makkelijk kunt aanbrengen.

Ook kleuranalyse workshops

Naast visagieworkshops zijn ook de kleuranalyse workshops populair. Kleur doet heel veel met je uitstraling! De kleurconsulente laat zien welke kleuren top zijn en welke juist minder mooi staan. Door het bepalen welk seizoenstype iemand is, wordt make-up en kleding kiezen een stuk makkelijker én leuker!
De kleuranalyse workshop is daardoor zeer geschikt voor bedrijven. Denk eens aan een kleuranalyse of visagieworkshop als onderdeel van een personeelsdag of teamuitje!

Zakelijke workshop op locatie?

Wilt u ook iets extra’s doen voor secretaressedag, of een andere bijzondere gelegenheid?
Neem contact met ons op voor het verzorgen van een workshop zakelijke make-up of een kleuranalyse workshop. Ons ervaren team komt graag op locatie om de medewerkers in het zonnetje te zetten!

Ook beschikken wij over een eigen ruime compleet ingerichte workshop locatie, waar we met plezier de dames ontvangen voor een onbezorgde dag. Indien gewenst wordt de dag verzorgd met koffie/thee en lunch.
Voor een passend aanbod denken wij graag met u mee!

Enthousiast geworden?