Locatie huren in Leiden

Onze workshoplocatie, met daarbij ook een vergaderruimte, is te huur voor een dag of dagdeel. 
Op deze locatie geven wij visagieworkshops maar wij bieden ook de mogelijkheid voor bedrijven om deze ruimte te huren.. Onze ruimte is ruim en licht en erg geschikt voor het geven van een workshop of training, een leuk teamuitje met collega’s of een vrijgezellenfeestje.
Onze locatie is centraal gelegen in Zoeterwoude-Rijndijk, vlakbij Leiden en Den Haag. Goed en makkelijk bereikbaar en met gratis parkeergelegenheid.

Contact opnemen?

Onze workshoplocatie

Voor het geven van workshops en trainingen is onze locatie heel geschikt, met veel daglicht, ook van bovenaf in het plafond, en een spiegelwand voorzien van led verlichting. Er is een grote gezellige koffietafel waar je wordt ontvangen met koffie/thee en wat lekkers.

Vergaderruimte

De ruimte is voorzien van een grote tafel voor besprekingen en vergaderingen. Er is een beamer aanwezig en een keuken met koelkast, vaatwasser en koffie/thee voorziening.

Zakelijk en particulier

De ruimte is zowel zakelijk als particulier geschikt om te huren. Dit kan zijn voor een bedrijfsuitje, teambuilding, zakelijke bijeenkomst, workshop, training of vrijgezellenfeestje.
Wij verhuren de workshoplocatie met een minimale afname van 3 uur.

Locatie huren voor zakelijk arrangement

Het is ook mogelijk een compleet zakelijk arrangement te boeken. Dit arrangement bestaat uit huur voor minimaal 3 uur van de workshop- en vergaderruimte, gebruik van de beamer, koffie/thee, fruitwater en een verzorgde lunch. De ruimte biedt plaats voor 10 personen.

De locatie is goed en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg, gelegen buiten de stad, in Zoeterwoude-Rijndijk, nabij Leiden, Zoetermeer en Den Haag. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook is de locatie goed te bereiken met het OV, er is een bushalte op 50 meter afstand.

Meer weten? Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden.

workshopruimte te huur