Activiteit voor de Nationale Vitaliteitsweek

Eind september is het Nationale Vitaliteitsweek. Wilt u voor uw medewerkers iets leuks organiseren in deze week? Wij bieden inspirerende én ontspannende workshops en activiteiten op het gebied van beauty en gezondheid.

Ons beautyteam komt op locatie en verzorgt verschillende activiteiten op beauty/ welness gebied. Denk aan manicures, handmassages en stoelmassages. 
Ook geven wij visagieworkshops en kleuranalyseworkshops, deze zijn leuk en leerzaam om te volgen met elkaar.

Contact opnemen?

Ontspannende activiteiten

Vitaliteit is belangrijk voor een gezond en gelukkig leven. Daarom is het goed hier aandacht aan te besteden in de Nationale Vitaliteitsweek. Wij bieden ontspannende activiteiten die ook energie geven.

Nagelstyliste

Een nagelstyliste op locatie legt uw medewerkers in de watten met een verzorgende manicure, ontspannende handmassage en/of  het lakken van de nagels.

Stoelmasseur

De stoelmassage is ontspannend en verkwikkend tegelijk. Het is een massage over de kleding heen van rug, nek, schouders en armen. Uw medewerkers zullen vol energie zijn na een 15 minuten durende massage van onze stoelmasseurs.

 

Beautyteam op locatie

Barbier

Voor de heren zorgt de barbier voor een echte wellness beleving.
De barbier verzorgt klassieke knip- en scheerbeurten en ontspannende gezichtsbehandelingen. De barbier is met meubels en kleding helemaal ingericht in de stijl van de jaren 20-30.

​Make-up en haarstyling

Uw medewerkers nemen plaats op de stoel bij de visagiste en haarstyliste en worden in het zonnetje gezet met mooie visagie en een feestelijk kapsel met krullen of vlecht. Mét bijbehorende tips en adviezen van onze professionals.

De combinatie visagie en haarstyling zorgt voor een stralend geheel en is zeker een aanrader!

 

Presentatie kleur en stijl

Wij verzorgen interactieve presentaties op het gebied van kleur en stijl. Met herkenbare voorbeelden, het neerzetten van een goede (werk) sfeer en veel praktische tips!
Het belang en effect van kleur en styling gaat tijdens de presentatie echt ”leven” en is voor iedereen herkenbaar. Deze presentatie is nuttig voor werkgever en werknemer. 

Aan het einde weet iedereen welk figuur hij/zij heeft en hoe dit toegepast kan worden op het werk maar ook privé.

Kleur en stijl presentaties
vacature visagie

Workshops visagie en kleur

Een workshop is een gezellige én leerzame activiteit om aan te bieden tijdens de Nationale Vitaliteitsweek.

Bij de visagieworkshop legt de visagiste alle onderdelen van de make-up uit aan de hand van een demonstratie. Daarna gaan de deelnemers zelf aan de slag met de make-up, onder begeleiding van de visagiste.

Bij de kleuranalyseworkshop laat de kleurstyliste met speciale kleurdoeken zien welke kleuren mooi staan en welke juist minder voor iemand doen.
De basis waarmee wij de kleuranalyse workshop verzorgen is het 4-seizoenensysteem. Voor meer verdieping werken wij met een speciaal ontwikkeld systeem tot 12 kleurtypes. Hierdoor heeft iedereen ook echt een persoonlijk advies.