Evenement in zomerse sfeer

Iedereen is blij dat het weer zomer wordt en we kunnen genieten van de zon! Extra leuk om een evenement of bedrijfsfeest een zomers feestgevoel te geven. Of het evenement nu binnen of buiten plaatsvindt, met een thema creëer je vanzelf de juiste sfeer.

De Beautyhoek

De beautyhoek is erg populair tijdens evenementen of feesten. En dat is niet voor niets! De beautyhoek is echt een beleving voor de gasten. Een mooie make-up, feestelijk kapsel of gelakte nagels geeft een extra feestelijk gevoel.

Contact opnemen?

Evenement in festival sfeer

De beautyhoek is een extra eyecatcher in een bepaald thema. In de zomer is een festival sfeer een aanrader! Er is een visagiste voor zomerse make-up touch-ups, een nagelstyliste voor fris gelakte nagels en een hairstyliste voor beachy look kapsels of Ibiza veertjes in het haar. Ook de zilver/gouden Ibiza plaktattoos mogen niet ontbreken. Alles is mogelijk, wij verzorgen de beautyhoek op maat en geheel naar eigen wens en invulling.

Ook voor mannen!

Uiteraard wordt ook aan de mannelijke gasten gedacht. Zij kunnen plaatsnemen voor een ontspannende stoelmassage of bij de hippe barbier voor een classy knip- of scheerbeurt.

Wij denken graag mee!

Natuurlijk is het ook mogelijk de beautyhoek te verzorgen in een ander thema, passend bij de locatie, gelegenheid of het bedrijf. Enkele ideëen zijn: touch of gold, red carpet en jaren ’80 of ’90. Wij hebben veel ervaring en genoeg tips. Daarom helpen wij graag met de aankleding en invulling.

Ons beautyteam bestaat uit ervaren visagisten, haarstylisten, nagelstylisten, stoelmasseurs en barbiers. Of het een zakelijk event is of juist feestelijk, wij zetten altijd de geschikte professionals in!

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Enthousiast geworden?