Make-up in de zomer

Tijdens warme dagen kun je er natuurlijk voor kiezen je make-up achterwege te laten. Maar ook al is het warm en zweet je meer, het is zeker mogelijk je make-up draagbaar te houden.
Tijdens één van onze make-up workshops geven we je uitgebreid alle mogelijkheden en tips en tricks. En nu hier alvast een voorproefje!

Contact opnemen?

Beauty Bureau Agency 
De Genestetstraat 81
2321 XR Leiden

T: 085-070 25 80
M: info@beautybureau.nl

Primer en foundation

Begin je make-up ritueel met het aanbrengen van een primer. Deze maakt je huid mooi glad zodat je make-up beter hecht. Ook gaat je huid minder snel glanzen. In de zomer is het minder nodig een foundation te gebruiken omdat je huid een mooie gloed heeft door de zon. Wil je dit wel, gebruik dan een foundation met een zonnefactor. Ook is het belangrijk de kleur van je foundation aan te passen aan je zomerse tintje.

Tip: kies eens voor een getinte dagcrème. Deze geeft een natuurlijker effect en vlekt minder snel dan een foundation als je het warm hebt.

Onmisbaar, zeker in de zomer, is een goede matterende poeder. De poeder fixeert je make-up, zodat het niet in de lijntjes gaat zitten, en zorgt dat je huid niet gaat glanzen. Erg belangrijk omdat je meer transpireert op warme dagen.

Oogmake-up

Ook voor je ogen zijn er speciale primer producten. Zo blijven je oogschaduw en eyeliner beter zitten en gaan niet vlekken of uitlopen. Als het erg warm is, is het veiliger geen oogschaduw te gebruiken overdag, maar alleen te gaan voor een mooie sprekende eyeliner en mascara. Kohlpotloden en mascara’s zijn er ook in waterproof varianten, en in de zomer leuk om te kiezen voor een fel gekleurde eyeliner.

Lippen

Een felle kleur op je lippen geeft een fris en vrolijk zomergevoel. Bij je getinte huid van de zon kun je wat meer kleur prima hebben! Kies voor een goed dekkende en hydraterende lipstick, deze verzorgt je lippen en het blijft langer mooi dan een glanzende lipgloss.

Volg een make-up workshop!

Alle make-up tips uitgelegd en voorgedaan door een visagiste, en daarna onder begeleiding zelf aan de slag. Hoe leuk is dat!

Het is het meest effectief als je de tips direct bij jezelf kunt uitproberen. Zo weet je precies hoe en waar je bijvoorbeeld een mooie eyeliner zet of een highlighter aanbrengt. Ook geeft de visagiste je advies over kleuren die goed bij je staan of producten die het beste bij je huid passen.

Een visagieworkshop is niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig, met bijvoorbeeld vriendinnen of collega’s.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Enthousiast geworden?